Toive I Pyry -mekko, useita värejä

180,00 

Mekko ei ole enää tuotannossa, eikä sitä voi enää tilata. Ihanuuteni-kaupasta Eurasta löytyy muutama valmis varismekko, jotka myydään nyt 100 € tasarahahinnalla (mustavalkoiset loppu).

——————————————————————————————————————-

Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa

Kaikki toiveet silmukoituna samaan mekkoon!

Loivasti A-linjainen leikkaus, polvimittainen helma ja luomupuuvillainen neulos – Toive I-mekkoon neulomon väki on yhdistänyt monet usein toistuvat toiveet täydellisen mekon ominaisuuksista.

Mutta saisiko mekossa olla taskut, pieni pystykaulus ja vajaamittaiset hihat? Koska kaikki Toive-mekot valmistetaan tilauksesta, niin taskullisuuden, kauluksen kuin hihan pituudenkin saat itse päättää! Huom! Malliin saa esittää myös muita pieniä muokkaustoiveita esim. hihan ja helman pituuden ja pääntien suhteen – eikä maksa yhtään ekstraa! Jos sinulla on mallin suhteen tällaisia toiveita, otathan meihin yhteyttä ennen mekon tilaamista.

Toive I -mekkoon on tarjolla kaksi kuosivaihtoehtoa, Pyry  ja Hoksnokka, joista molemmista on neljä raikasta värivaihtoehtoa.

Neuleen materiaalina on GOTS-sertifioitu luomupuuvilla. Mekko neulotaan kirjoneuleen ja joustimen yhdistelmänä, minkä ansiosta neulos on samaan aikaan sekä mukautuvaa että ryhdikästä. Mekko on kutistettu ennen koontia, joten se säilyttää mittansa myös käytössä.

M-kokoisen mekon pituus (olka-helma) on n. 105 cm.

Hurmåksen mittataulukon löydät täältä.
Huom! Taulukossa olevat mitat ovat ihmisen, eivät neuleen mittoja!

Lisätiedot

Koot:
XS-XXXL

Värivaihtoehdot:
sinivalkoinen
mustavalkoinen
vihreävalkoinen
oranssivalkoinen

Materiaali:
100% luomupuuvilla (40 asteen hieno pesu)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toive I Pyry -mekko, useita värejä”