Ale!

Puumarja-maksimekko

226,00  113,00 

Talven juhlamekossa hehkuvat aronian, pihlajan ja katajan marjat.

Puumarja-maksimekkoa koristavat mustien ja värikkäiden marjojen muodostamat rykelmät. Kolmeen värisektoriin jakautuvista marjoista osa on lähdössä karkuteille, mikä luo mekkoon loivasti viistoa linjaa.

Mekko on olalta rintojen alle asti tyköistuva ja siitä alaspäin A-linjainen. Mekossa on ¾-mittaiset, näyttävät puhvihihat. Hihansuissa on joustinkäänteet, joiden ansiosta hiha on mahdollista asettaa joko kyynärpään ala- tai yläpuolelle.

Mekko on silmukoitu luomupuuvillan ja mulesing-vapaan merinovillan yhdistelmänä, mikä tekee neuloksesta erittäin laskeutuvaa ja pehmoista.

Mekon pituus (olka-helma) M-koossa on n. 140 cm. Huom! Runsashelmainen mekko saa käytössä muutaman sentin lisää pituutta.

Marian ja Ainon mekot ovat kokoa S. Tummatukkainen Maria on 167 cm pitkä (LY 103 cm; VY 75 cm, RY 94 cm). Vaaleampitukkainen Aino on 172 cm pitkä (LY 105 cm, VY 77 cm, RY 99 cm).

Hurmåksen mittataulukon löydät täältä.
Huom! Taulukossa olevat mitat ovat ihmisen, eivät neuleen mittoja!

—————————

Mekko on mahdollista tilata myös SUORALLA HIHALLA. Jos haluat mekkosi ilman puhvihihoja ja hihansuun joustinkäänteitä, mainitse asiasta tilauksen kommenttikentässä. Mekon hinta on sama kuin puhvihihaisellakin, mutta koska mekko valmistetaan tilauksesta, sillä on hiukan pidempi toimitusaika (n. 1 viikko).

Suvin suorahihainen vihreä Puumarja-mekko on kokoa S.

Jos epäröit neuleen materiaalia tai väriä, voit varmistua asiasta tilaamalla näytetilkun täältä.

Poista
Lisätiedot

Koot:
XS / S / M / L / XL

Värivaihtoehdot:
Pihlaja (kirkas punainen + musta)
Kataja (kirkas vihreä + musta)
Aronia (taivaansininen + musta)

Materiaali:
50% mulesing-vapaa merinovilla, 50% luomupuuvilla (40 asteen erittäin hieno pesu)
HUOM! Tilauksesta paita voidaan neuloa myös kokonaan luomupuuvillaisena.