Hoksnokka-toivemekko, mustavalkoinen

180,00 

Tilaustuote, toimitusaika n. 2-3 viikkoa.

Huom! Mekko voidaan valmistaa myös muussa värityksessä +10 € lisähintaan. Jos haluat tilata tällaisen spesiaalimekon, laita viestiä info@hurmasneule.fi, niin tutkaillaan lankavarastossa olevia lankoja ja mahdollisia värivaihtoehtoja.

——————————————————————————————

Kaikki toiveet silmukoituna samaan mekkoon!

Loivasti A-linjainen leikkaus, polvimittainen helma ja luomupuuvillainen neulos – toivemekkoon neulomon väki on yhdistänyt monet usein toistuvat toiveet täydellisen mekon ominaisuuksista.

Mutta saisiko mekossa olla taskut, pieni pystykaulus ja vajaamittaiset hihat? Koska kaikki toivemekot valmistetaan tilauksesta, niin taskullisuuden, kauluksen kuin hihan pituudenkin saat itse päättää! Huom! Malliin saa esittää myös muita pieniä muokkaustoiveita esim. hihan ja helman pituuden ja pääntien suhteen – eikä maksa yhtään ekstraa! Jos sinulla on mallin suhteen tällaisia toiveita, otathan meihin yhteyttä ennen mekon tilaamista.

Neuleen materiaalina on GOTS-sertifioitu luomupuuvilla. Mekko neulotaan kirjoneuleen ja joustimen yhdistelmänä, minkä ansiosta neulos on samaan aikaan sekä mukautuvaa että ryhdikästä. Mekko on kutistettu ennen koontia, joten se säilyttää mittansa myös käytössä.

M-kokoisen mekon pituus (olka-helma) on n. 105 cm.

Hurmåksen mittataulukon löydät täältä.
Huom! Taulukossa olevat mitat ovat ihmisen, eivät neuleen mittoja!

Lisätiedot

Koot:
XS-XXXL

Väritys:
mustavalkoinen

Materiaali:
100% luomupuuvilla (40 asteen hieno pesu)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hoksnokka-toivemekko, mustavalkoinen”